lauantai 10. helmikuuta 2018

Vääntöä ja rehvastelua

Metsärinteen suurin haaste on ollut rinne. Se aiheutti raksa-aikana pienoisia ongelmia kun mm. laatat jäivät 150 metriä talolta, jääkaapin tuonut kuorma-auto suistui ojaan. Ojaan sujahti myös saunan lasiseinää kuljettanut kuorma-auto. Keittiön kivitasoa yritettiin tuoda pari-kolme kertaa, tuloksetta. 200 kg kivitason kantaminen 150 metriä jäistä rinnettä ylös ja alas ei kuulemma oikein houkutellut ukkoja. Rinteen alle ovat jääneet niin pakettiautot, kuorma-autot, ihan kelpo perheautot ja nyt viimeiseksi, yksi paska nelivetoinen auto.

Tuo ensin itsensä ojaan ajanut ja siten rinteen alle jäänyt nelivetoinen auto oli minun pieni paskani. Ostin sen raksa-aikana, myyjä ja Herra S vakuuttelivat sen olevan "oikein näppärä ja toimiva haastavassa maastossa". Ja pah! Myönnän kyllä, että se oli näppärä, ja kelpo ajokki, kunnes ajoi itsensä ojaa ja jätti Rouva E:n pulaan. Tai no, en nyt niin hirveään pulaan, kun kotimatkaa oli jäljellä se 150 metriä, eikä ojaan sujahduksessa tapahtunut vaurioita kun allekirjoittaneen ylpeydelle sekä auton ja Rouva E:n välisille suhteille.


Kävellen kotiin
Onneksi Rouva E:llä on henkilökohtainen Honda-mies, joka tuli ja pelasti pienen nelivetoisen paskan auton ojasta. Mutta sen verran vittumainen oli Honda-mies, että ihan rehvastellakseen, ajeli rinnettä ylös alas ylös alas, ikäänkuin sanoakseen "because I can". Paskasta autosta ja Honda-miehen rehvastelusta suivaantuneena selvittelin ensin Herra O:lta autojen väännöistä ja muista tärkeistä ominaisuuksista (Herra O kun sattuu vähän tietämään autoista, ja ylpeys ei antanut periksi selvitellä näitä rehvastelevan Honda-mies-Herra S:n kanssa), ja painelin autokauppaan. Tässä vaiheessa otin kyllä Herra S:n mukaan, koska itsehän en autoja koeaja (älkää kysykö, pitkä tarina, ja tylsä). 

Kyselin autokauppiaalta ensin mukitelineistä, ratin vipstaakeista ja muista tärkeistä ominaisuuksista. Autokauppias vastaili asiallisesti mutta ehkä hieman "tietäähän Rouva että autossa on moottori"-tyylisesti. Kysäisin sitten auton väännöstä, niinkuin Newtonmetreinä, että paljonko tässä on? Että on vähintään yhtä paljon kun rehvastelevan Honda-miehen autossa. Hah, autokauppias ja "autossa on moottori", eipä osannut vastata! Sain vielä hieman hämmennystä aikaan kyselemällä erilaisten älypuhelimien liittämisestä auton kaiuttimiin ja muihin järjestelmiin. 

Osoitettuani että tiedän autoista värin, mukitelineet, ratissa olevat härpäkkeet, ja väännön tarkoituksen, sekä kauppiaan osoitettua että puhelimeni toimii auton kaiutin järjestelmän kanssa, ja että vääntöä on yhtäpaljon kun Herra S:llä, kaupat tuli! 

Kyllä nyt kelpaa Rouva E:n rehvastella rinteessä, edes takas. Kyllä se kuulkaa niin parantaa parisuhdetta kun kumpikin saa rehvastella! 

Rouva E, 320 Newtonmetriä

2 kommenttia:

  1. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista
  2. Meillä auto meni ojaan tässä talven aikana. Lunta oli todella paljon, joten yhtäkkiä se vain suistui tieltä. Onneksi sen sai kuitenkin suhteellisen helposti ylös, ei tarvinnut hinauspalvelua soittaa. Lähellä kuitenkin oli. Varovainen saa olla liikenteessä etenkin talviaikaan.

    VastaaPoista