maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kuningatarten taistelu, avoin kirje

Arvoisa ampiaiskuningatar:

ME rakensimme talon metsärinteelle. SINÄ asetuit taloksi. Kiertelit ehkä hetken katsastaen parasta paikkaa. Löysit sen kattorakenteista. Työmiehesi löysivät hyviä pieniä rakoja, joista pääsee pujahtamaan sisään ja ulos, ihan rauhassa. Huomasimme teidät kyllä, annoimme teidän olla rauhassa. Jätimme sen kohdan talosta maalaamatta jossa te viihdytte. Myönnän että pienoinen pistos-pelko oli osittainen syy, ei pelkkä kunnioitus teitä kohtaan. Mutta riittikö se teille? Eipä tietenkään. Teidän piti saada koko talon ullakko, tai kattorakenteet, missä ikinä pesänne nyt sitten on. Ei riittänyt, että olisitte käyttäneet talon yhtä nurkkaa, ehei, teidän piti vallata kolme!

Te teette tärkeää työtä, en kiistä sitä, mutta ymmärthän sinä, että jos me emme maalaa tätä taloa, tämä talo menee pilalle, homehtuu, näyttää rumalta ja voi huonosti. Et kai sinä sitä halua? Etkai sinä halua asua rumassa talossa? Työmiehesi estelevät kovasti meidän pääsyn katon rajaan. Tulevat äkäisinä irvistelemään ja surisemaan ikäviä asioita, uhkaavat pistimillä. Suomeksi sanottuna, käyttäytyvät hyvin epäasiallisesti! Jos emme tottele ja poistu, hakevat kavereita apuun, ja niitähän riittää. Te estätte meidän talon maalauksen, uskon että olet tästä harvinaisen tietoinen!

Olemme muuten huomanneet, että olette laajentaneet reviiriänne, olette valloittaneet jo ainakin kolme nurkkaa, niissä käy kova kuhina. En tiedä kuinka monta teitä on, mutta sen tiedän että teitä on paljon. Sanotaan, että te ampiaiset olette reviiritietoisia, sen vuoksi epäilen, että teillä on vain yksi pesä. Sieluni silmin näen, että katon alla luuraa vähintään 100 neliöinen ampiaispesä, jonka syövereissä sinä, valtava kuningatar makoilet nauttien yltäkylläisenä hunajaa. Minut nähdessäni huudat "pää poikki" ja miljoona ahkeraa sotilasta tekee työtä käskettyä. Myönnän, etten itse uskalla mennä edes kurkkaamaan miltä katon alla näyttää ja myönnän, että voin olla väärässä, ja pesiä ja kuningattaria on useampi.

Mutta, tiedoksesi ampiaiskuningatar, tai mitä lie herhiläskuningatar oletkaan: MINÄ olen tämän rinteen kuningatar, AINOA kuningatar ja MINÄ määrään tässä torpassa, SINÄ ja sinun alamaisesi poistutte täältä, elävänä tai kuolleena, keinolla millä hyvänsä! Nimittäin minulla on nyt mennyt kuppi nurin sinun kanssasi. Jos olet kunnon kuningatar, tule esiin, otetaan matsi ihan kahdestaan, kuningatar kuningatarta vastaan, katsotaan kumpi selviää taistelussa hengissä! Sota on nyt julistettu, otatko haasteen vastaan typerä herhiläinen?

Rouva E, Metsärinteen ainoa kuningatar

2 kommenttia:

 1. Arvon Rouva E,

  Poliittiset tarkkailijamme ovat raportoineet kuvailemasi kaltaista ylimielistä ja röyhkeää käytöstä poikkeuksellisen paljon seurantajakson aikana. Haluamme painottaa, että diplomaattien sovintoesityksille on viitattu kintaalla jo useasti. Kohteliaimmin kehotamme ryhtymän pikaisesti toimeen, jotta Metsärinteen provinssin valtasuhteet pysyvät asianmukaisina. Kemiallisen aseistuksen, napalmin, polttoaineen ja fyysisen väkivallan käyttö on tämänkaltaisen aggressiivisessa invaasion lopettamisessa täysin sallittua (kansainvälisen sopimusartiklan 131:vieraan vallan invaasio -mukaisesti), eikä johda pakotteisiin provinssianne kohtaan.

  Miss Jii, Kytäjän Kuningatar
  Kansainvälisen invaasiontorjuntakomission presidentti
  Kansallisen öttiäisvastaisuusliikkeen sihteeri

  VastaaPoista