lauantai 14. toukokuuta 2016

Eteisen peilikaapisto

3 millimetrin ongelma on selätetty. Meillä on eteisessä kaapisto! Kaapistosta tuli mielestäni aivan älyttömän hieno, se tuplaa eteisen koon ja tuo ripauksen hohtoa muuten niin puiseen ympäristöön. Kaapiston kasaamisesta saan kiittää kärsivällistä Herra S:a sekä maailman parasta appi-ukkoa. Ei voi kun ihailla kuinka  hienosti he saivat jokaisen kaapiston palasen lopulta loksahtamaan paikoilleen. Osa osista vaati millin tarkkaa työtä sahalla ja luulen, että appi-ukon insinööritaidot hoitivat lopun. Voi olla että kaappisto ei ole koottu kaiken taiteen sääntöjen mukaisesti, mutta ei haittaa, ei siinä ole käytetty roudarinteippiäkään! Kaappi saa vielä koristelistat yläreunaansa, jolloin katon ja kaapiston tyhjä väli jää piiloon.

Nyt on takeille, pipoille ja kengille tilaa ja pääsen eroon tuosta kuvassa näkyvästä rumasta kenkätelineestä. Edellisessä kodissamme eteisen säilytystila oli puolet nykyisestä, joten saa nähdä miten saan kaiken tyhjän tilan täytettyä. Pitänee lähteä kenkä-ostoksille :)


Eteinen odottaa vielä kapeaa konsolipöytää ikkunan alle, siihen saa kätevästi avaimet ja muut tilpehöörit taskuista. Lattialle ihana pappelinan muovimatto, kestää kulutusta kolmen koiran kanssa, helppo pestä, mutta silti nätti kuin mikä. Meillä on muuten ollut mökillä pappelinan mattoja jo vuosia, eivätkä ole menneet miksikään! Suosittelen, vaikka en muovimatoista yleensä pidäkään. 

Siinä olisi sitten eteinen valmis, joten tervetuloa sisään!

Rouva E

6 kommenttia:

 1. Meille myös tulossa valtava peiliovikaapisto eteiseen.
  Mutta kyllä teillä on kaunista :)
  Kerrotko vielä tuosta matosta lisää, rupesi kiinnostamaan. Pysyykö laminaatin päällä paikoillaan? Minä niin inhoan sellaisia alta lähteviä mattoja... Muuten aion talon pitää aika matottomana, mutta eteiseen sellainen ehkä tarvitaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappelinan matot ovat siis muovimattoja. Ne ovat todella kauniita ja mielestäni ne eivät ole ihan niin muovisen oloisia kuin muovimatot yleensä. En tiedä pysyykö laminaatin päällä, meillä mökillä ovat maalatun lautalattian päällä ja hieman kyllä liikkuvat hieman kun koirat juoksevat ympäriinsä. Tosin mökillä olevat matot ovat kooltaan aika pieniä, voi olla, että isompi pysyisi paremmin paikoillaan. Ainakin omasta kokemuksesta voin todella suositella niitä, näyttävät hyvältä ja ovat todella helppohoitoisia! Jos vain eteiseen tulee matto, niin pappelinaan kyllä kannattaa satsata :)

   Poista
 2. On mukava seurata blogiasi Niina miten perustuksesta-eteisen peilikaapiston asennukseen olette maltilla (aika ajoin) rakentaneet yhteisen kotiinne middle of Nowhere!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Blogia on hauska kirjoittaa, se toimii hyvänä terapia-tapana, varsinkin kun jokin menee pieleen tai harmittaa :) Mutta onhan tässä ollut onnistumisiakin, onneksi enemmän kuin epäonnistumisia. Ja vaikka itselläni menee hermot suhteellisen helposti, siippa on varustettu paremmalla maltilla :)

   Poista
 3. Hienosti päättyi kaappiongelma, ja vautsi miten paljon säilytystilaa ! Teillä on sievä koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, koti alkaa pikkuhiljaa muistuttaa enemmän tai vähemmän sitä, mistä olen haaveillut koko raksa-ajan. Säilytystilan määrä on kyllä yllättänyt itsenikin, vielä on hyllyillä tilaa, mutta ainakin meillä, tyhjällä tilalla on tapana täyttyä vähän liian nopeasti :)

   Poista