keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Lähdetkö kanssani avoautolla Pariisiin?

Raksablogin kirjoittaminen on ollut todella hauskaa puuhaa! Se on toiminut terapeuttina, vertaistukena ja päiväkirjana. Raksablogi jatkuu kunnes raksa loppuu, onneksi siihen on meidän vauhdilla vielä aikaa...

Nälkä kasvaa syödessä, niin kävi tässäkin. On niin paljon asioita, joista haluan kirjoittaa. Osasta terapeuttisten syiden vuoksi, osasta vain siksi, että narsistinen minäni haluaa jakaa ne muiden kanssa. Sitä varten päätin aloittaa uuden blogin: Avoautolla Pariisiin. Blogin nimi on varastettu Irinan iki-ihanasta kappaleesta muista pysyy hiljaa. Minähän en tunnetusti osaa pysyä hiljaa.

En tiedä kuinka pitkäikäinen blogista tulee, enkä tiedä minkälaiseksi se muodostuu, mutta jos lähtee avoautolla Pariisiin, matkalla voi sattua mitä vain, todennäköisesti ainakin tukka menee sekaisin ja kärpäsiä lentää suuhun nauraessa. Osa ohikulkijoista katsoo matkantekoa huvittuneena, osa paheksuvasti. Välillä mennään kovaa moottoritiellä ja välillä puhkeaa rengas. Ja kun vihdoin ollaan perillä Pariisissa, ajetaan vaikka ikuisesti riemukaaren ympäri!

Tervetuloa mukaan!

Rouva E

4 kommenttia:

  1. Seuraan ehdottomasti. Kirjoitat niin hyvin. Vaikka raksaaminen on itsellä elämäntilanne ja ykkösprioriteetti, niin kai sitä jotain muutakin voi välillä lukea.

    VastaaPoista
  2. Minäkin seuraan! Sulla on niin mainio tyyli kirjoittaa ja sun tekstejä lukiessa tulee hyvälle mielelle :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanista kommenteista! Kiva kuulla, että kirjoituksiani on kiva lukea, niitä on nimittäin tosi kiva kirjoitella :)

    VastaaPoista