tiistai 1. maaliskuuta 2016

Arabialainen vessa

Talossa on hyvä olla vessa. Se helpottaa arkista elämää ja sitä pidetään yleensä itsestään selvyytenä. Talven yli mökillä asuminen korottaa vessan arvostuksen omiin sfääreihin, ja ehkä siksi vessojen valmistuminen on minulle tärkeämpää kuin moni muu asia raksalla. 

Pienempi vessamme on nyt ns. arabialaisen vessan vaiheessa. Se tarkoittaa, että siellä on kyllä laatat ja muut pintamateriaalit, mutta vain reikä lattiassa. Tavoittelin tähän vessaan hieman itämaista tunnelmaa ja taisin onnistua siinä ehkä liiankin hyvin. Tuntuu että jos tuohon töräyttää valkoisen pöntön, menee koko vessa pilalle. Eikö vain jalanjäljet lattiaan riittäisi?



Luulen, että rakennusvalvonnalla voisi olla muutama sana sanottavana arabialaisesta vessastani, joten päädyimme ostamaan tähän pöntön. Kunhan se ja puusepän tekemä kaluste saadaan paikoilleen, sähkötyöt on tehty ja vedet kytketty, pari lamppua hommattu, ihana peili löydetty jostain ja kokonaisuutta pehmennetty hieman muhkeilla pyyhkeillä, alkaa vessa olla valmis!

Rouva E

2 kommenttia:

  1. Onkos noi laattapisteen mallistosta? Kivannäköinen vessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Laatat on laattapisteestä ja sivuseinissä "tee se itse" mikrosementti :)

      Poista