torstai 31. maaliskuuta 2016

Puusepän kädenjälki

Meidän pikkuvessa on päässyt puusepän blogiin! Olipa hauska lukea miten se, mikä oli vain ajatuksena päässäni, on tulkittu ja miten siitä on muodostunut ihan oikea kaluste. :)

Tässä samalla pitää antaa suuren suuret kiitokset koko puusepän tiimille! Homma oli aivan viimeisen päälle hoidettu. Suunnitteluun käytettiin riittävästi aikaa ja ajatuksia havainnoitiin puolin ja toisin kuvien avulla. Kalusteiden loppusilaukset hoidettiin paikanpäällä ja sain hyvän oppitunnin kalusteisiin käytetyistä materiaaleista. Erityisesti arvostan sitä, että mieltymykseni vanhaan puuhun ja vanhoihin esineisiin oli huomioitu käyttämällä mm vanhoja lattialankkuja (pienemmän tason hyllyt) ja vanhojen huonekalujen jalkoja (isomman tason etujalat). Näin jopa vessan kalusteilla on oma historiansa ja oma tarinansa, jotenkin suloista :)

Tätä porukkaa voin kyllä käsi sydämellä suositella kaikille. Tässä vielä pari kuvaa, puuseppien käsityöstä. Tässä vaiheessa näitä on hyvä kuvata, kun on vielä siistiä, eikä kaikenmaailman lotion purnukat ole vallannut tilaa. Kuva sisältää sen verran tuotesijoittelua, että meillä ei todellakaan pidetä pyyhkeitä aina noin hienosti aseteltuna, mutta kun pyyhekoukut puuttuvat vielä, niin nyt ne ovat noin :)

Isompi vessa


Pikkuvessa
 Rouva EEi kommentteja:

Lähetä kommentti